StallVest

Undervisningstilbud

  • Rideskole fra nybegynner til viderekomne
  • Ukentlig sprangtrening
  • Ukentlig bakketrening
  • Helgekurs og treningsleir
  • Kombinert trenings- og stevneopphold i utlandet for kortere eller lengre perioder.
  • Oppfølging på stevner

Rideskolen

Rideskolen legger stor vekt på sikkerhet, læring og kvalitet. Undervisningen er variert og gir elevene et godt grunnlag i flere disipliner. Vårt mål er å gi rytterne mulighet til å utvikle en god sits, balanse og rideferdigheter. Noe som gir et godt grunnlag for å satse videre innen en bestemt gren.

En aktiv og erfaren trener

Solveig Karstensen Aarnes er utdannet ridelærer ved Norsk Hestesenter, Starum, og autorisert trener 2 gjennom Norges Rytterforbund. Solveig er også aktiv konkurranserytter på Grand Prix nivå både nasjonalt og internasjonalt.

Treningstimer av høy kvalitet

Solveig har treninger gjennom Stall Vest Sportshest AS. Man kan få både privattimer og gruppetimer. Gruppetimene har maks 4 elever. Det er også mulig å få timer med 2 ryttere, og på privattime rir du alene.

Lærerike helgekurs

Solveig holder helgekurs på Stall Vest ca en gang per måned fra september til juni. I sommerferien har vi to sommerleirer som går over 5 dager.

Stall Vest tar i mot elever på alle nivåer, fra 80 cm til Grand Prix. Vi arrangerer i tillegg kurs med gjestetrenere fra inn- og utland. Informasjon om disse blir fortløpende lagt ut på vår facebookside. Ta gjerne kontakt for å diskutere et opplegg som kan passe deg og din hest.