Rideskolen

Oppstart høstsemester er 19. august 2024

Nybegynner:

Vi har dessverre ikke hatt kapasitet til å starte opp nye nybegynnerkurs etter at vi startet rideskolen i 2022. Derfor starter vi fra januar 2024 et tilbud om drop in timer for nybegynnere på lørdager. Her er hovedfokus å lære om hesten, stell, utstyr og litt ridning. Du finner mer informasjon under aktiviteter.

Øvet og viderekomne, maks 6 elever:

Man innlærer og jobber videre med forskjellige dressur øvelser, det legges inn litt tur ridning, og rytterne får en innføring i sprang ridning. På dette nivået vil det være undervisning relatert mot sprang ca hver fjerde gang.

Viderekomne, maks 6 elever – DRESSUR:

Dette er neste nivå for de som ønsker tettere oppfølging, og spesialisere seg mer innen dressur.

Viderekomne, maks 6 elever – DRESSUR / SPRANG:

Dette er neste nivå for de som ønsker tettere oppfølging med spesialisert dressur og sprang annenhver gang.

Viderekomne, maks 5 elever – SPRANG:

Her får man sprangtimer hver gang. Denne timen bør kombineres med at du i tillegg tar timer i dressur hver uke, enten vanlig ridetime eller viderekomne dressur.

Alle nivåer, maks 4 elever – Dressur, eller kombinasjon av dressur og sprang:

For de som ønsker å ri i mindre gruppe og få mer ut av hver ridetime. Vi kan tilby denne typen grupper på alle nivå.

Privat time 1 elev:

Privat timer er for alle nivå og kan bestilles til fredag formiddag og ettermiddag, samt noen helger og ferier. Kontakt instruktørene direkte for å avtale time.
Cissela E. Beeckman tlf: 91553589
Solveig Aarnes tlf: 91124282

 

Dersom du ikke kan møte på timen ber vi deg om å sende en melding til instruktøren din, slik at hesten ikke behøver stå å vente med utstyr på.

Vi gjør oppmerksom på at all ridning og ferdsel på området foregår på eget ansvar. Stall Vest har ansvarsforsikring, men vi anbefaler alle våre ryttere å påse at man har en egen forsikring som dekker skader / ulykker.