Rideskolen

Nybegynner:

Man lærer om stell, på og av saling og hvordan man leier hesten. Man lærer om korrekt sits, og mestring av gangartene skritt, trav og galopp. Det vil startes kurs for nybegynnere når vi har ledig kapasitet.. For mer informasjon ta kontakt.

Øvet og viderekomne, maks 6 elever:

Man innlærer og jobber videre med forskjellige dressur øvelser, det legges inn litt tur ridning, og rytterne får en innføring i sprang ridning. På dette nivået vil det være undervisning relatert mot sprang ca hver fjerde gang.

Viderekomne, maks 6 elever – DRESSUR:

Dette er neste nivå for de som ønsker tettere oppfølging, og spesialisere seg mer innen dressur.

Viderekomne, maks 6 elever – DRESSUR / SPRANG:

Dette er neste nivå for de som ønsker tettere oppfølging med spesialisert dressur og sprang annenhver gang.

Viderekomne, maks 5 elever – SPRANG:

Her får man sprangtimer hver gang. Denne timen bør kombineres med at du i tillegg tar timer i dressur hver uke, enten vanlig ridetime eller viderekomne dressur.

Privat time 1 elev:

Privat timer er for alle nivå og kan bestilles til fredag formiddag og ettermiddag, samt noen helger og ferier. Kontakt instruktørene direkte for å avtale time.
Cissela E. Beeckman tlf: 91553589
Solveig Aarnes tlf: 91124282

 

Dersom du ikke kan møte på timen ber vi deg om å sende en melding til instruktøren din, slik at hesten ikke behøver stå å vente med utstyr på.

Vi gjør oppmerksom på at all ridning og ferdsel på området foregår på eget ansvar. Stall Vest har ansvarsforsikring, men vi anbefaler alle våre ryttere å påse at man har en egen forsikring som dekker skader / ulykker.