Rideskolen

  • Vi har ridetimer mandag til fredag ut juni, og du kan begynne å ri med en gang.
  • Vil du vente til etter sommeren, kan du bestille drop-in time for å prøve nå, og sikre deg plass på ridekurs som starter i august, uke 33. Drop-in vil i tillegg være tilgjengelig fra de to første ukene i august, og frem til kursene er fulle.
  • Barn og ungdom, og egne grupper for voksne.

Nybegynner:

Man lærer om stell, på og av saling og hvordan man leier hesten. Man lærer om korrekt sits, og mestring av gangartene skritt, trav og galopp. Det vil startes kurs for nybegynnere regelmessig. For mer informasjon ta kontakt.

Øvet og viderekomne:

Man innlærer og jobber videre med forskjellige dressur øvelser, det legges inn litt tur ridning, og rytterne får en innføring i sprang ridning. På dette nivået vil det være undervisning relatert mot sprang ca hver fjerde gang.

Viderekomne, maks 6 elever – DRESSUR:

Dette er neste nivå for de som ønsker tettere oppfølging, og spesialisere seg mer innen dressur.

Viderekomne, maks 6 elever – DRESSUR / SPRANG:

Dette er neste nivå for de som ønsker tettere oppfølging med spesialisert dressur og sprang annenhver gang.

Viderekomne, maks 6 elever – SPRANG:

Her får man sprangtimer hver gang. Denne timen kan kun kombineres med at du i tillegg tar timer i dressur hver uke, enten vanlig ridetime eller viderekomne dressur.

Vi gjør oppmerksom på at all ridning og ferdsel på området foregår på eget ansvar. Stall Vest har ansvarsforsikring, men vi anbefaler alle våre ryttere å påse at man har en egen forsikring som dekker skader / ulykker.