StallVest

Aktiviteter

Helgekurs

Vi arrangerer helgekurs ca en gang per måned. Det kan være dressur, sprang eller begge deler. Du får din egen hest hele helgen. Rytterne deles inn i grupper på 4-5 ryttere etter nivå, og ride økten er 60 min. Det er i tillegg teori, opplegg i stallen, og det blir servert varm lunch begge dager. Kursene er for ungdom og voksne, og kombineres ofte med kurs for konkurranse ryttere med egne hester. Vi kan tilby gjeste oppstalling for tilreisende hester.
Pris helgekurs: 2000,- kr
Ta kontakt for mer info om datoer for de kommende kurs, samt påmelding.

Sommerleir

Fra sommeren 2023 vil vi arrangere sommerleir for rideskolen. Mer informasjon kommer.

Rideskolestevner

Informasjon kommer.

Hest på fôr i helger

Elever fra øvet nivå, som rir fast i rideskolen vår, kan få ha hest på fôr i helgene. Ta kontakt med oss hvis du er usikker på om du er erfaren nok til å ha hest på fôr.

Ordningen med hest på fôr, skal gi eleven følelsen av å ha sin egen hest. Det innebærer et stort ansvar å eie sin egen hest, og dette ansvaret skal fôr rytterne lære å ta denne dagen. Ridningen er bare en del av det hele. Stell av hesten, utstyret og boksen er minst like viktig og skal tas seriøst. Vi ønsker å lære alle et godt horsemanship, og hvor viktig det er å stelle godt med hestene. Hestene er helt avhengige av at menneskene rundt dem gir dem det stellet og den tryggheten de behøver.

Vi som jobber på Stall Vest anser oss som hestens «advokat». Vi skal være med å veilede slik at alle som er involverte i vår rideskole får best mulig grunnlag til å gi hestene en god hverdag og den respekten hver hest fortjener.

Priser:

1 dag:                                                kr 350,-

Lørdag og søndag tilsammen:    kr  600,-

Du må binde deg til en eller flere faste dager hver måned, og du har 1 måneds oppsigelse på fôr avtalen.

Vi arrangerer ca 8-10 helgekurs hvert skole år. Det kommer fortløpende informasjon om datoer for kursene, og disse helgene kan man ikke ha hest på fôr.