StallVest

Finn din fremtidige stjerne blant våre unge hester!

Hos Stall Vest driver vi også med salg av hester, og vårt satsningsområde er unge hester. Vi avler noen få her hjemme. Resten importeres fra Nederland og Belgia. Vi har fra føll til voksne hester, og alle blir utdannet og trent frem av Solveig Aarnes i samarbeid med våre ansatte ryttere.

Hestene er som regel lenge hos oss før de blir solgt, noe som er en trygghet for kunden da vi kjenner hestene svært godt. De importerte hestene kommer fra erfarne avlere i Europa, og vi legger stor vekt på avstamning og kvalitet. Vi har hester til både junior, young rider og senior, og våre kunder er alt fra hobbyryttere til internasjonale ryttere på høyt nivå.

Hestene kan prøves i rolige, profesjonelle omgivelser. Egen trener og veterinær er velkommen. Vi bruker NRYFs standardkontrakt for kjøp og salg av hest, og vi gir gode salgsvilkår. Hestene leveres med veterinærattest.

Formidling

Vi formidler også hester mellom private, og fra andre profesjonelle avlere og ryttere vi samarbeider med i inn- og utland.  Ta kontakt med oss og fortell litt om om hvilken type hest du søker, så vil vi sende deg informasjon om de hestene vi har som kan passe for deg.

Skal du selge hest kan vi hjelpe deg å formidle salget. Vi har gjennom mange år opparbeidet en stor kundekrets og et godt nettverk blant aktører i sporten og ridemiljøet. Vi organiserer prøving av hestene, og gir råd og veiledning til kjøper og selger underveis. Ved handel tilbyr vi hjelp til både selger og kjøper med kontraktsinngåelse, råd ved veterinærbesiktning, organisering av transport i inn- og utland og eventuell import/eksport.