Sommerkurs juni 2019

STALL VEST INVITERER TIL SOMMERENS TRENINGSLEIR 26.-30. juni 2019

MED SOLVEIG AARNES

 

Årets sommerkurs måtte i år flyttes fra august til juni pga stevnekalenderen. Kurset går over 5 dager, med trening 4 av disse dagene, og etterfølges av sommerstevnet i Arendal.

  • Treningen vil bestå av både bakkearbeid, øvelser med bommer og hinder, samt banehopping. Det vil bli mulighet for å trene stor og liten vanngrav.
  • Ryttere og hester blir delt inn i grupper etter ferdighet. Ryttere på alle nivå, og unghester fra 4 års alder er velkommen.
  • Det vil bli trening onsdag 26. og torsdag 27. juni. Fri for hestene fredag 28. juni og trening lørdag og søndag 29.-30. juni. Vi har valgt å legge inn en fridag for å få maks utbytte av treningen for både ryttere og hester, samt holde hestene klare til stevnet i Arendal uka etter.
  • Fredagen vil det bli løshopping av unghester mellom 2-4 år. Dere får lære mer om hvordan og hvorfor vi løshopper, og hva vi ser etter i et godt emne for fremtiden.
  • Ride teori
  • Vi serverer varm lunch onsdag, torsdag, lørdag, søndag.

Det er mulighet for at vi får inn en gjestetrener 1-2 dager i løpet av kurset. Informasjon om dette kommer etter hvert, og det vil være valgfritt å ri for han.

Kurset passer ypperlig som oppkjøring til sommerstevnet i Arendal i uke 27. Solveig reiser med sine unghester og elever til dette stevnet, og det er mulighet for alle som deltar på kurset å få hjelp under stevnet. Hvis du ikke er påmeldt i Arendal, men har lyst å ri, må du kontakte stevnet og sette deg på venteliste snarest.

 

PRISER:

Pris for hele kurset, inkl. varm lunch:               kr 3400,-

Gjesteoppstalling pr døgn uten fôr:                kr 250,-

Gjesteboks dagleie pr. dag:                               kr    200,-

Strømtilkobling hestebil / bobil:                       kr    300,-

 

Påmeldingsfrist: 1. juni (bindende etter denne dato). Lukkes før hvis kurset blir fullt.

Påmelding til Solveig Aarnes:

Tlf: 91124282

Mail: post@stallvest.no

Eller via messenger / Facebook