StallVest

Helgekurs

Stall Vest Sportshest arrangerer intensivkurs 3 ganger pr år. Kursene går over 3 dager, og er åpne for ryttere på alle nivåer og fra hele distriktet. Trener på kursene er Solveig Aarnes eller en innleid gjestetrener. Datoer for kurs annonseres i forkant på vår facebookside.

JANUAR: Kom i gang etter juleferien og klargjøring til første stevne.

MARS / APRIL: Første utendørskurs. Forberede utesesongen.

SEPTEMBER / OKTOBER: Første innendørskurs. Forberede innesesongen.

Gled deg til neste sommerkurs

Stall Vest Sportshest arrangerer 4-5 dagers sommerkurs hvert år. Kurset legges som regel til slutten av juni eller i første halvdel av august. Trener på sommerkurset er enten Solveig Aarnes eller en gjestetrener. Informasjon blir lagt ut på vår facebookside. Ta gjerne kontakt med oss, og vi sender deg informasjon direkte.

Overnatting og gjesteoppstalling på alle våre kurs

Vi tilbyr overnatting i ny, fin leilighet, og oppstalling i gjestebokser med eller uten fôr. Det er også lagt til rette for å ha base hos oss i kortere eller lengre perioder utenom kurs.

Treningsleir i utlandet

Stall Vest Sportshest arrangerer 2-3 ukers treningsleir i Nederland. Dette blir lagt opp i forbindelse med skoleferier. Vi har base hos en av våre samarbeidspartnere i Nederland, og reiser på lokale, nasjonale og internasjonale stevner i Nederland og Belgia. Elevene får også trene med gjestetrener, som sist gang var Maikel van der Vleuten.