StallVest

Helgekurs

Stall Vest Sportshest arrangerer intensivkurs 3-4 helger pr år. Kursene går over 3 dager, og er åpne for ryttere på alle nivåer og fra hele distriktet. Trener på kursene er Solveig Aarnes eller en innleid gjestetrener. Datoer for kurs annonseres noen uker i forkant på hjemmesiden og Stall Vest sin Facbook-side.

JANUAR: Kom i gang etter juleferien og klargjøring til første stevne.

MARS / APRIL: Første utendørskurs. Forberede utesesongen.

SEPTEMBER / OKTOBER: Første innendørskurs. Forberede innesesongen.

Gled deg til neste sommerkurs

Stall Vest Sportshest arrangerer 4 dagers sommerkurs i begynnelsen av august hvert år. Trener på sommerkurset har de siste årene vært innleide trenere som Amund Eide, Chris Warren og Duncan Gipson. Dette er kurs som gir en skikkelig boost før skolestart og høstsesong.

Overnatting og gjesteoppstalling på alle våre kurs

Vi tilbyr overnatting i ny, fin leilighet, og oppstalling i gjestebokser med eller uten fôr. Det er også lagt til rette for å ha base hos oss i kortere eller lengre perioder utenom kurs.

Treningsleir i utlandet

Stall Vest Sportshest arrangerer 2-3 ukers treningsleir i Nederland. Dette blir lagt opp i forbindelse med skoleferier. Vi har base hos en av våre samarbeidspartnere i Nederland, og reiser på lokale, nasjonale og internasjonale stevner i Nederland og Belgia. Elevene får også trene med gjestetrener, som sist gang var Maikel van der Vleuten.